5 důvodů proč psát blog o knihách

Ahoj všichni,
Dnes vás vítám u článku : 5 důvodů proč psát blog o knihách?
Jelikož minulý článek 5 důvodů proč je kniha lepší než film se vám neskutečně líbil, tak mě napadlo udělat tento článek.

   1) O kosmetice umí psát kde kdo, dokonce i kluk. Ale zkuste si napsat recenzi na knížku, aby zaujala, pobavila a nadchla. To už tak jednoduché není.
    2) Pokud jste knihomol jako já, tak je to jen dobře. Aspoň se můžete podělit se zbytkem světa o své zážitky z těch výborných knih.
    3) Málo kdo píše o knihách. Vetšinou je o tom co jím, jak hubnout, jaká rtěnka frčí atd.
   4) Pokud budete na výborné úrovni a domluvíte se s některými vydavatelstvími, budete dostávat další knihy.
    5) Když víte že za týden máte vydat recenzi a vy jste tu knihu nezačali ani číst, tak strávíte méně času na sociálních sítích a taky nebudete vymýšlet nesmysly. Prostě sedněte ke knížce a čtěte.
  

To by pro dnešek bylo asi vše, budu ráda pokud napíšete komentář, nebo mě budete sdílet.

                                                  Xxxoxo Míla

Komentáře

  1. Zajímavý (ač bohužel velmi krátký) článek k zamyšlení. :) Jak tak přemýšlím o tvých argumentech, napadá mě, že když se trošku upraví, mohou bránit jakýkoliv žánr blogů.

    Například:

    1) O knihách umí psát kde kdo, dokonce i kluk. Ale zkuste si napsat recenzi na rtěnku, aby zaujala, pobavila a nadchla. To už tak jednoduché není.

    nebo:

    4) Pokud budete na výborné úrovni a domluvíte se s některými prodejci, budete dostávat další rtěnky.

    Osobně si myslím, že při psaní blogu vůbec nezáleží na tom, o jaký žánr jde, ale na tom, že blogera / blogerku psaní baví a má touhu se zlepšovat. Že by měl člověk psát o tom, co ho zajímá a baví, je proto bez debaty. Stejně tak jako debata na téma "žánr mého blogu je lepší než tvůj", je úplně nesmyslná. :)

    Můj blog
    Moje FB stránka

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, za pěkný komentář, souhlasím, blog píšu jelikož mě to baví a i naplňuje. Jsem ráda že tě článek zaujal :) Budu ráda pokud budeš sledovat můj blog.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Hele knižních blogů je taky hodně, stejně jako těch o rtěnkách..:)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Dovolím si nesouhlasit, o knihách píše zvlášť v poslední době hodně lidí. Ovšem dobrých knižních blogů je jen velice málo... Doporučuji místo sedmi nic moc článků každý den radši vydat jeden týdně, ale zato si s ním dát víc práce. Tví čtenáři to ocení.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zero-waste

Je lepší koupit si knihu, nebo si jí vypůjčit?

Tohle je 10 věcí, které pochopí jen ti kteří nosí brýle.