Je lepší koupit si knihu, nebo si jí vypůjčit?

Ahoj všichni,
Vítám vás u svého nového článku. Ráda bych zde rozebrala téma, které je dosti probírané. Je lepší půjčit, či koupit? Tak podle mě záleží na určitém člověku, něco miluje pocit mít knihy u sebe, někdo ne. Já preferuji obojí. Pokud mi ta kniha za to stojí tak do ní ty peníze investuji, pokud ne tak si jí jen půjčím. Taky tak milujete nových stránek?
 Kde si půjčuji knihy ? V této knihovně na Kladně: http://svkkl.cz/
V samotné knihovně je moc milé prostředí a je tam i internet.
Takže záleží osobně na každém knihomolovi, jak si knihu sežene nebo pořídí. Miluji romány a čím delší tím lepší, taky knihy čtu na Wattpadu.
      Možná zítra vyjde další článek, ale nevím, jak budu stíhat. Tak doufám, že jste si dnešní článek užili, mám vás ráda.

                                                                                     Xoxo Míla 

Komentáře

  1. Já bych ten článek klidně ještě rozvedla, tohle je zajímavá věc... Já sama upřednostňuji vlastní knihy, jak říká můj manžel, jsem "vrchní hygienik" a představa, že se mi povaluje v posteli mnoha lidmi osahaná knížka, mi není příjemná. Zkoušela jsem to na podzim zlomit, ale ne, nejde to :)

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj milá čtenářko, osobně mám radši když si můžu koupit novou knížku v knihkupectví, než když si jí musím půjčit v knihově, ale občas to musím udělat, protože ne každá knížka je levná, a já jako studentka nemůžu například dovolit ty dražší knížky takže ty si půjčím v knihovně, ale když mě nějaká knížka zaujme, ať už v knihkupectví Luxor, potažmo Levné knihy, tak jdu a udělám si prostě radost a koupím si jí. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zero-waste

Tohle je 10 věcí, které pochopí jen ti kteří nosí brýle.

Zázračný uklid