Něčí tajnosti jsou lepší..

Ahoj všichni ,  Dnes vás vítám u recenze na knihu T.A.J.N.O.S.T.I


autorka: L.Marie Adeline 
překlad: Jana Jašová, 2013
originální název: S.E.C.R.E.T

Žánr: světová literatura, romány pro ženy

nakladatelství: Fortuna
rok vydání: 2013
počet stran: 279



Nejdříve bych začala tím, jak je kniha uvedena.
    Ano, takhle to chodí ve spolku T.A.J.N.O.S.T.Ikde si ženy mohou splnit tajné fantazie a vybudovat ženské sebevědomí. Není to klub pro každého – jeho členky si samy vybírají další kandidátky, mezi těmi, které trpí nedostatkem láskyplné pozornosti a absencí sexu.

Hlavní hrdinka tohoto žhavého románu, Cassie Robichaudová, je pětatřicetiletá vdova, již manžel ve všech ohledech zanedbával. Vstupem do spolku T.A.J.N.O.S.T.I se Cassie obrátí život naruby – spolu s poznáním, jak nádherný může být sex jí do života vstupuje i láska.
A tak Cassie může začít s Krokem prvním : Podrobení…

Moje zhodnocení:
Cassie Robichaudová je pětatřicetiletá vdova, jejíž manželství skončilo dávno předtím, než její manžel vůbec zemřel. Kdysi si myslela, že je zamilovaná, že má toho nejlepšího muže na celém světě a že budou žít šťastně a dlouho. Bohužel se brzy realita přihlásila o slovo a na konci jejich manželství neměla Cassie už žádné naivní představy o tom, jak to v životě chodí.
Co je horší, ztratila víru v sama sebe a smířila se s tím, že nejspíš už do konce života zůstane bez partnera. Pracuje jako servírka v restauraci, kterou má od domova co by kamenem dohodil a občasně flirtuje se svým šéfem, i když jej považuje spíše za svého přítele. To vše se změní ve chvíli, kdy se začte do diáře jedné zákaznice, která si jej nedopatřením zapomněla na svém místě. Otevře se jí úplně jiný svět, o němž dosud neměla ani ponětí a myslela si, že na něj nemá nárok.
Díky spolku T.A.J.N.O.S.T.I se během roku z Cassie stává žena vědomá si své vlastní sexuality, jež se s každým dalším krokem na stupnici posouvá o krok blíže úplnému obrození. Z uťápnuté, srdečné a spíše nezajímavé ženy se stává dračice ochotná zkusit to, co jí bývávalo odepřeno. Pomalu nabírá zpátky své sebevědomí a kromě různých sexuálních zážitků je schopná otevřít své srdce i lásce. Jen o tom ještě neví…

Tato kniha mě opravdu zaujala, jak obalem tak příběhem. Do této knižní reality jsem se vracela moc ráda. Dala  bych této knize 5 hvězdiček.
 Tak doufám, že se vám tato recenze líbila. Budu ráda za každý komentář.

                                                                                  Xoxo Míla
        

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zero-waste

Je lepší koupit si knihu, nebo si jí vypůjčit?

Tohle je 10 věcí, které pochopí jen ti kteří nosí brýle.