Seznámení se známou osobností díl 1.

Ahojda všichni,

dnes vám napíši o známe osobnosti, pro někoho je špatná, někomu se líbí, pro někoho je to sex idol svých snů. Pro mě je to vzor. Dnes si napíšeme o Miley Ray Cyrus.


Je známá díky učinkování na kanále Disney channel a ve filmu Hannah Montana. Po úspěchu v seriálu, byl natočený soundtrack v roce 2016. V němž nazpívala 8 písní. Její sólová dráha začla až o rok později, kdy vydala svojí první debitní desku Meet Miley Cyrus, bylo to 23.června 2007. Na její první desce byla obsažená top ten singl See You Again. Její druhé album, které vyšlo o rok později 22července 2008, s názvem Breakout, Je to její první album které nemá nic společného s Hannah Montana. Obě debitová alba, byla na prvním místě v žebříčku Billboard 200. V roce 2008 hrála ve filmu Hannah Montana & Miley Cyrus: The Best of Both Worlds Concert.

Dobovala také postavu Penny, ve filmu Bolt. Také nahrála píseň I Thounght I Lost You, za kterou získala nominaci na Zlatý Globus. Účinkovala ve filmu inspirovaný TV seriálem Hannah Montana: The Movie, který měl premiéru 10.dubna 2009. V roce 2008 byla v časopise Time zařazena mezi 100 nejvlivnějších lidí na světě. Časopis Forbes jí zařadil na krásné 35.místo v žebříčku ,,Celebrity 100" s výdělkem 25 milionů dolarů v roce 2008. V roce 2009 si polepšila a poskočila o krásných 6 míst dopředu, a byla rázem na 29.místě

Narodila se v Nashvillu v Tennessee, 23.listopadu 1992 ( shodou okolností je mladší než můj přítel ). Narodila se Tish ( rozené Finleyové ) a country zpěváku Billovi Rayovi Cyrus. Dostala jméno Destiny Hope Cyrus. Z její původní přezdívky ''smiley'' později vzniklo Miley. Má 5 sourozenců. Její starší sourozenci Trace a Brandi jsou děti Tish z jejího předchozího vztahu. Trace je zpěvák elektro-rockové skupiny Metro Station, zatímco Brandi hraje na kytaru při koncertech Miley a založila kapelu spolu s Megan Park, hvězdou z The Street Life of American Teenager. Má staršího nevlastního bratra Christophera Codyho, z otcova předchozího vztahu. Dále má mladšího bratra Braisona a mladší sestru Noah, která jde ve šlépějích své starší sestry a je také zpěvačkou. Jedná se vnučku politika Rona Cyruse.

Rodiče jí dali jméno Destiny Hope, protože si mysleli, že dokáže velké věci. Později dostala přezdívku ''Smiley'' protože se jako malá pořád smála. Navštěvovala Heritage Middle School, kde dělala roztleskávačku. Navštěvovala školu Options For Youth, kde jí učil její soukromý učitel. Vyrostla na farmě svých rodičů mimo Nashville, kde navštěvovala kostel The People's Church.

V roce 2005 začala chodit se zpěvákem Nickem Jonasem ze skupiny Jonas Brothers. ,,Byla jsem najednou beznadějně zamilovaná, jako by se zastavil celý svět, na ničem jiném mi nezáleželo''. Uvedla později Cyrusová. V průběhu vztahu také prohlásila ,,Je zábavné sledovat, jak se náš vztah mění. Bylo mi 13let, když jsem se do něj beznadějně zamilovala. Teď už mi je 15let, a pořád jsem beznadějně zamilovaná''. Napsala o něm všechny písně na album Meet Miley Cyrus z roku 2007. 19.prosince 2007 se pár rozešel. Na album Breakout, o něm napsala píseň 7 Thing ( I Hate About You ).

V roce 2008 chvíli chodila s Carterem Jenkinsem. Potom 2008-2009 chodila s modelem Justinem Gastronem. V roce 2009 se vrátila k Nickovi Jonasovi, po čase se zase rozešli. V roce 2009 při natáčení filmu Poslední píseň se dala dohromady s Australským hercem Lianem Hemsworthem. Liam si zahrál i v jejím videoklipu k této písni. V roce 2010 se ale rozešli, a již ke konci roku 2010 pár oznámil, že bez sebe nemůžou žít, tak se k sobě zase vrátili. ,,Jsem opravdu zamilovaná, není to nic k smíchu. Opravdu ho miluji''. Uvedla Cyrus v roce 2012. O rok později 2013 se spolu zasnoubili. Téhož roku, bylo zasnoubení zrušeno. O tři roky později v roce 2016, zase začala Cyrus nosit zásnubní prsten, po spekulacích v mediích to opravdu potvrdila, že s Hemsworthem znovu chodí.




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zero-waste

Je lepší koupit si knihu, nebo si jí vypůjčit?

Tohle je 10 věcí, které pochopí jen ti kteří nosí brýle.