Jsme jen loutky sociálních sítí?

Ahoj,
  Dnes bych se ráda rozepsala na téma soc. sítí. Jsme jen loutky?

   Myslím si že, z velké části ano. Jsme dennodenně ovládání návalem nových zpráv co se stalo a děje ve světě. Kolikrát je tolik hrozných zpráv o tom kdo kde umřel, nebo kde a kdy bylo zemětřesení. Naše starší mysl je na to zvyklá ale co mladší generace? Dokáže jejich mozek to zvládnout a jsou tím nějak ovlivněni ?

  Je tím ovlivněný každý člověk co to alespoň troch sleduje. Sociální sítě jsou velikým zlem  pro naší společnost , ať už je to Facebook nebo cokoliv jiného. I  mladší generace teď mluvím o 10-14 letých dětech. Vidí na internetu kolikrát opravdu brutální věci, ať už jsou to vraždy nebo mlácení psů,dětí a nebo žen. Potom vzniká různé násilí kdy malé ,,dítě" mlátí,krade obírá starší generaci.

   Vliv sociálních sítí na nás je OBROVSKÝ i když si to občas neuvědomujeme. Kdyby teď někdo zrušil internet kolik z vás by se bez toho bez problému obešlo? Málokdo... Je to opravdu smutné že, to co si přečteme na internetu má na nás vetší váhu, než co to nám řekne rodič. Rodiče, už tolik nekontrolují na co jejich koukají.Co první uděláte, když vstanete? Kouknete se ne Facebook nebo na jinou sociální síť.
   Ukázka: pokud jsi jdete zaběhat berete si mobil a fotíte to a chlubíte se na Facebooku. Ne snad ?

   To by pro dnešek bylo vše. Pokud vás zajímá pokračování ráda ho napíšu. Budu ráda pokud se vám článek líbil.


                                                                                                                         Xoxo Míla

Komentáře

  1. Souhlasím s tím, že přes sociální sítě se v dnešní době už vyhrávají i volby. Troufám si říct, že klasické noviny už nemají tak velký dosah, jako právě Facebook a spol.

    Příběhy z mlhy a éteru

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda že na to má někdo stejný názor.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zero-waste

Je lepší koupit si knihu, nebo si jí vypůjčit?

Tohle je 10 věcí, které pochopí jen ti kteří nosí brýle.