Radosti z každodenního života.

Ahojky všichni,

Něco málo ze soutěže, jelikož se nikdo nezapojil tak to bohužel budu muset zrušit. Což mě docela mrzí že se nikdy nepřihlásil ale co se dá dělat, hold jdeme dál, a budeme pro vás psát s přítel další články abychom vám dělali radost, ať už já o svém a nebo přítel o komiksech a co zase zajímá jinou část lidí.

A teď k dnešnímu článku, chtěla bych napsat o každodenních radostech.
Každý máme nějaké starosti ale i nějaké radosti ze života, co si budeme nalhávat že? Nejlepší jsou ty radosti, z maličkostí ať už se jedná o cokoliv například o dobrou kávu, či hezkou známku ve škole, čokoládu od přítele, nebo cokoliv vás v tu chvilku může napadnout ale i třeba ať ústní pochvala a nebo písemná ( ve formě, příplatku ) od šéfa. Udělá nám to hned hezčí den, než když všichni okolo vás na sebe pořád křičí.
Když je venku sychravé počasí ( jako dnes ) nebo třeba sněží, tak se většině z nás nic nechce dělat, ale třeba můj přítel, miluje procházky když prší, jak on říká je to takové romantické, ale musíte být trošku teple oblečení, aby jste neprostydli a nebyly pak nemocní. Tak je super když se tzv. v takovém počasí rozmazlujeme ať už sami třeba dobrou kávou, a nebo váš protějšek vás něčím rozmazluje, že vám udělá jídlo a přinese k tomu teplý čaj nebo kafe, abychom jsme měli úsměv na tváři z takové maličkosti. To já si dnes udělala po dlouhé době radost, protože jsem až bohužel do 16hod ve škole a koupila jsem si výborné kafe od Tchibo a hned je mi líp. Neříkám že musíte běžet do kavárny, nebo obchodu a koupit si hned něco pro radost, ale zkuste to, a třeba fakt vám to pomůže v takovém sychravém počasí a budete mít úsměv na tváři. Radost vám může udělat i přítel nebo kanarádka třeba tím že na vás hezky usměje nebo vám udělá radost a pozve vás někam na oběd, večeři či jen na dobré kafe do Starbucks. I to že venku prší může někomu udělat radost.
  Hlavní je se kolem sebe rozhlížet. Pokud chcete být aspoň trochu šťastní a pozitivní zaměřte se na tyto malé radosti, kolikrát to nestojí nic a vykouzlí vám to usměv na tváři ( přála bych si aby i tento článek). Nebo třeba nový díl nového seriálu od přítele, vám udělal zase radost a vy jste nás navštěvovali jak nás navštěvujete doposud, za to vám patří velké díky, hrozně si toho vážíme a moc děkujeme za vás, za čtenáře našeho blogu o všem.
  Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Napište co si o tom myslíte vy.

                                     Xoxo Míla

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zero-waste

Tohle je 10 věcí, které pochopí jen ti kteří nosí brýle.

Zázračný uklid