Recenze - Rockový polibek.

Ahojda všichni,

Po dlouhé době jsem tu s recenzí na klasickou knihu. Jedná se o román. Tuto knihu čtu po druhé a zase mě uchvátil.Tak jdeme na to.

Autor: Kylie Scott
Český překlad: Zuzana Ľalíková 2016
ISBN: 978-80-260-0490-8
Vydavatelství: BARONET
Počet stran:272
Cena: 299 kč

Obsah: Měla to být záležitost na jednu noc... Ale! Dvě maličké čárky na těhotenském testu převrátí živoz Lizzy Rollinsové vzůru nohama.A to všechno kvůli jedné obrovské chybě, kterou udělala ve Vegas s neuveřitelně sexy baskytaristou rockové skupiny Stage Dive. Ben Nikolson byl jediný, s kým se kdy dokázala odvázat, a Lizzy ví, že pohledný rocker nehledá vážný vztah, přestože by si přála opak.


Od toho autora jsem četla všechny 4 díly. Knihy jsou poutavě napsané, každý jeden díl je o jednou členovi kapely Stage Dive. Zrovna v tomto díle je vidět, jak je láska složitá a jak jsou rozhodovaní těžké. Konec jsem očekávala ( díky předchozím dílům) . Kniha by se mohla líbit slečnám 13+. Pokud máte rádi knihy o vztazích a lásce a čím víc složité tím líp, tak tato kniha je přesně pro vás.


Doufám, že se kniha a i moje recenze bude líbit. :)
                                                                                                     Xoxo Míla

Komentáře

  1. Ahoj, díky za tip na knížku. Občas, když se nudím, nějakou tou young nebo new adult knížkou nepohrdnu. Jen bych měla malou výhradu ke tvé recenzi, a neber si to nijak zle.   Když se rozhodneš pro recenzi, nemusíš psát ódu na knížku s délkou kolem tisíce slov. Na druhou stranu - od recenze očekávám víc než jen obsah a tři řádky o tom, že je knížka fajn pro toho a pro toho. Kde je nějaký názor na postavy či knížku jako takovou?   Objektivní recenze pro nějaký web jsou kapitolou samou o sobě, ale na blogu bych si ráda přečetla info o knížce, ale třeba i nějaké postřehy apod.  
    Nikola - creativecorner.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zero-waste

Je lepší koupit si knihu, nebo si jí vypůjčit?

Tohle je 10 věcí, které pochopí jen ti kteří nosí brýle.